Projekt <strong><em>A&J Loft</em></strong>

 
Nadgradnja družinske vile

Projekt: A&J Loft

Adaptacije zgornjega nadstropja družinske vile

Lokacija: Kranj

Leto izvedbe: 2016

Projekt: A&J Loft

Adaptacije zgornjega nadstropja družinske vile

Lokacija: Kranj

Leto izvedbe: 2016

A&J loft

V Hexi smo se lotili projekta adaptacije zgornjega nadstropja družinske vile. V pritličnih prostorih bivajo starši, v prvem nadstropju pa si je mlad par želel ustvariti zaključeno stanovanjsko enoto. Smiselna preureditev celotne zgornje etaže v kompletno stanovanje je zahtevala večji gradbeni poseg v obstoječ objekt. Potrebno je bilo vzpostaviti ločen zunanji dostop do zgornjega nadstropja, postaviti stopnišče in vhodna vrata ter kot največji podvig – zapreti visoko galerijo, ki je v obstoječi situaciji povezovala prvo in drugo nadstropje. Novo samostojno stanovanje po prenovi obsega kuhinjo z jedilnico, dnevno sobo, spalnico z garderobo, otroško sobo, predsobo, utility ter iz dnevnega prostora izhod na manjšo teraso.

Z naročnikoma smo se pri viziji ureditve interierov čudovito ujeli. Po opravljenih meritvah na objektu, smo najprej pripravili osnoven koncept s tlorisnimi izrisi. Po potrditvi rešitve smo pripravili 2D/3D izrise in kolaže vseh novih prostorov, walk through prikaz ter unikatni nakupovalni seznam. Za naročnika smo izbrali vse zahtevane elemente in natančno določili celotno barvno shemo prostorov. Obenem smo jih usmerjali pri nakupih pohištva, razsvetljave in dekorja ter koordinirali delo mizarja pri izdelavi kuhinje in vgradnega pohištva.
Končni rezultat prenove je sodobno, igrivo in odprto stanovanje, ki paru omogoča kakovostno bivanje ločeno od bivalnih prostorov staršev. Projekt, pri katerem smo izhajali iz 3 otroških sob in galerije, je postal dom za novo generacijo. V njem se odraža tako kakovosten dizajn in dobra izvedba, kot tudi naročnikov okus, humor in življenjski slog. To pa je tudi vodilo vsake nove zgodbe, ki se je lotimo v Hexi – oblikovati prostore v katerih doživite tiste posebne trenutke, ki postanejo najlepši spomini.

Foto <strong><em>galerija</em></strong>

 

Dolgočasni prostori so preteklost!

Hexa Social

Hexa Kontakt

+386 41 653 369
hello@hexa-design.com

©HexaDesign2020

Hexa Updejti

Blog posti / novi projekti / novice iz sveta interierov...

Prijavite se na našo mailing listo in prvi boste obveščeni o vseh Hexa Novostih.

Uspešno ste se prijavili na Hexa Updejte!

Pin It on Pinterest