Projekt Pisarna T

Nova pisarna IT podjetja

Projekt: Pisarna T

Nova pisarna IT podjetja

Lokacija: Kranj

Leto izvedbe: 2019

Projekt: Pisarna T

Nova pisarna IT podjetja

Lokacija: Kranj

Leto izvedbe: 2019

#ReStart

Sodobno

Podjetje, ki se ukvarja s trženjem telekomunikacijskih rešitev in opreme, se je odločilo za selitev v nove, večje poslovne prostore. Za njih smo oblikovali zanimive in drugačene interiere, v duhu sodobnih Co-Working in Start-Up okolij, kot se pritiče v prihodnost zazrtemu IT podjetju.

Grafika

Barvito

Oblikovali smo zanimivo pisarno odprtega tipa. Razdelili smo jo na več funkcionalnih con – vhodni del s sprejemnico, pisalni del z delovnimi mesti in demo center za prikaz rešitev podjetja, ki smo ga združili z prostorom za druženje zaposlenih. V pisarni je tudi manjše skladišče, ki smo ga ločili od ostalega prostora.

Po meri

Zanimivo

Z nekaj kosi zanimivega pohištva smo zmehčali stroge linije obstoječe pisarniške opreme. V prostor smo umestili večje število po meri narejenih grafičnih elementov (tapete, napisi…), ki smo jih oblikovali v Studiu Hexa. Ti razbijejo suhoparno sivino standardne pisarne. Dodali smo tudi precej zelenja, ter tako naredili prostor še bolj prijazen in igralno mizo za nogomet, ki popestri dneve zaposlenim in gostom.

projektna mapa

Office T projektna mapa

Oglejte si projektno mapo Office T s predstavitvijo vseh podrobnosti rešitve ureditve pisarniških interierov. Take mape pripravimo za vse naše naročnike.

foto

Galerija

Dolgočasni prostori so preteklost!

Hexa Social

Hexa Kontakt

+386 41 653 369
hello@hexa-design.com

©HexaDesign2020

Hexa Updejti

Blog posti / novi projekti / novice iz sveta interierov...

Prijavite se na našo mailing listo in prvi boste obveščeni o vseh Hexa Novostih.

Uspešno ste se prijavili na Hexa Updejte!

Pin It on Pinterest