Projekt <em><strong>Spalnica S</strong></em>

Prenova spalnice

Projekt: Spalnica S

Prenova spalnice

Lokacija: Škofja Loka

Leto izvedbe: 2018

Projekt: Spalnica S

Prenova spalnice

Lokacija: Škofja Loka

Leto izvedbe: 2018

Spalnica S

Projekt prenove spalnice za par, katerega stanovanje se nahaja v bloku iz 70ih let. Starejša  arhitektura in sama umestitev inštalacij, je pustila v bivalnih prostorih zelo moteč element – ogrevalne, radiatorske cevi na notranji strani sten v skoraj vseh prostorih. Nerodna postavitev, izpostavljene industrialne cevi, lastnikom v večini povzročajo nepotrebne preglavice in kazijo podobo njihovih stanovanj.

 

V Hexi smo se domislili rešitve, da cevi pokrijemo z luknjičasto vezano ploščo (pegwall), kateri bi dodali še kakšno odlagalno poličko in obešalnik. Želja naročnikov je bila sveža nova podoba spalnice ter menjava vsega obstoječega pohištva. Ker potrebujeta veliko prostora za shranjevanje obleke, sta se odločila garderobno omaro zaupati v izdelavo mizarju. Ostali pohištveni in dekorativni kosi so dobavljivi v zastavljenem roku, nekaj v Sloveniji, nekateri v tujini.
Nakupovalni seznam smo izdelali na podlagi razpoložljivega proračuna in želja naročnikov. Vsebuje zanimive, moderne in kakovostne ključne kose, ki bodo lep dopolnili svetle, pastelne tone ostalih elementov. Cel koncept predlagane rešitve temelji na mehkih pastelih in tkaninah oblazinjenega pohištva, mehkobi rožnatega pudra in eleganci sivega blaga. Pohištvo je svetlo in lahkotno, za piko na i pa poskrbimo v malih detajlih v bakrenih odsevih.

Končni rezultat predlagane rešitve je nežna barvna skala, ravno prav ženstvena zanjo in še vedno dovolj moška zanj. Sanje v pastelih.

Foto <strong><em>galerija</em></strong>

Dolgočasni prostori so preteklost!

Hexa Social

Hexa Kontakt

+386 41 653 369
hello@hexa-design.com

©HexaDesign2020

Hexa Updejti

Blog posti / novi projekti / novice iz sveta interierov...

Prijavite se na našo mailing listo in prvi boste obveščeni o vseh Hexa Novostih.

Uspešno ste se prijavili na Hexa Updejte!

Pin It on Pinterest