Hexa Storitve

vizualizacija ♦ selekcija ♦ asistenca

hexa storitve
Ustvarjamo navdihujoče projekte celostne ureditve notranjih prostorov v rezidenčnih in javnih objektih. Za vas bomo pripravili dobro premišljen prostorski načrt z jasno razmejitvijo aktivnih in pasivnih con, pravo kombinacijo barv, tekstur in materialov ter optimalno razporeditvijo izbranega pohištva, razsvetljave in ostalih elementov. Ob skupnih revizijah predlagane rešitve in naši asistenci pri nakupih in izvedbi, boste ob koncu projekta dobili kreativno oblikovane prostore za očarljiv teater malih dnevnih rutin.
storitve

Kaj delamo?

 

Vizualizacija

Postavitev elementov v prostoru ni nujno zapletena uganka. Z našimi kolaži ter 2D / 3D vizualizacijo vam bo vizija novih ambientov kristalno jasna. Ob skupnih revizijah predlagane rešitve bomo poskrbeli, da se izognete dragim napakam in dobite tisto, kar si res želite.

Selekcija

Ne izgubljajte dragocenega časa za brezplodno iskanje pohištva, svetil, tekstur in ostalih elementov po  trgovinah in spletu. Naporno in zahtevno delo bomo za vas opravili mi in našli idealne kombinacije za vaš prostor in proračun.

Asistenca

Skupaj bomo obiskali izbrane trgovine, salone in mojstre ter vam pomagali pri izbiri optimalnih kosov in rešitev. Sodelovali bomo tudi pri koordinaciji z izvajalci in pomagali pri končni postavitvi elementov v prostorih ter dekoraciji.
timeline
Projektna časovnica
01. Spoznavanje
Srečamo se na vaši lokaciji, naredimo izmere in pregledamo trenutno situacijo. Predstavimo vam nekaj osnovnih design konceptov – različni stili, primeri sob itd. Vi poveste kaj vam je všeč, razložite kako živite in nam zaupate vse o tem kaj si želite.
02. Koncept
Pripravili bomo prvi osnutek rešitve z razporeditvijo prostorov, postavitvijo generičnih kosov pohištva, razsvetljave in ostalih elementov.
03. Rešitev
Po uskladitvi osnovnega koncepta se bomo zakopali v delo in pripravili natančno postavitev vseh kosov pohištva, barv, tekstur, razsvetljave ter drugih elementov. Rešitev vam bomo nazorno predstavili prek kolažev izbranih komponent in 2D / 3D vizualizacijo prostorov. Če vam kaj ne bo po volji, bomo načrt popravili!
04. Nakupi
Po potrditvi izbranih kombinacij bomo za vas pripravili unikaten nakupovalni seznam – shopping listo vseh potrebnih elementov. Skupaj bomo tudi obiskali izbrane trgovine in salone.
05. Izvedba
Pomagali vam bomo pri koordinaciji z izvajalci in sodelovali pri končni postavitvi elementov v prostoru in dekoraciji.
paketi

Paketi storitev

projektna mapa

Vzorčna projektna mapa

Predstavljamo vam 30 stransko vzorčno projektno mapo, v kateri si lahko ogledate predstavitev rešitve ureditve interierov, ki jo dobijo naši naročniki.

Pošljite nam sporočilo

[caldera_form id="CF605d11e3307de"]

Kontaktirajte nas, z veseljem bomo poklepetali z vami 

Naši podatki:

Seljakovo nas.42, 4000 Kranj

v

+386 41 653 369

Dolgočasni prostori so preteklost!

Hexa Social

Hexa Kontakt

+386 41 653 369
hello@hexa-design.com

©HexaDesign2020

Hexa Updejti

Blog posti / novi projekti / novice iz sveta interierov...

Prijavite se na našo mailing listo in prvi boste obveščeni o vseh Hexa Novostih.

Uspešno ste se prijavili na Hexa Updejte!

Pin It on Pinterest